Vágysz a teljes lelki békességre, de valami mindig visszahúz?

  • Számos módszerrel próbáltad már megteremteni a lelki békességet, de mindig sikertelenül?
  • Úgy tűnik, hogy semmi nem tudja maradandóan betölteni a lelki űrt, amelyet érzel?
  • „Amikor pénzt költök, az sokszor csak kísérlet arra, hogy egy időre megszabaduljak a kínzó lelki feszültségtől.” – Még magadnak sem mered bevallani, hogy egyetértesz?
  • Ha valaki az életcélodról kérdez, ingerültté válsz, mert nem tudsz mit mondani? Ugyanakkor te is szeretnél hinni abban, hogy az élet többről szól annál, mint várni a hétvégét vagy a nyugdíjaskort?
  • Félek a haláltól. Szeretném tudni, mi vár rám, amikor ez az élet véget ér.” – Gyakran érzel így?
  • Több helyen kerested már a lelki dilemmád megoldását, de sehol nem tudtak megnyugtató, gyakorlatban alkalmazható választ adni?

Talán még nem is gondoltál rá, hogy ezeket a belső vívódásokat egy lelkipásztorral is megoszthatod. Pedig így lehetőséged nyílhat új megközelítésből választ kapni megoldatlan kérdéseidre.

Szeretnénk segíteni!  Jelentkezz az ingyenes Lelki Béke Beszélgetésre!

Jó volna félelem és aggodalom nélkül tekinteni a jövőbe?

Képzeld el egy pillanatra, hogy teljes béke honol a szívedben, mert választ kaptál a kérdéseidre, és kétségek helyett végre valódi megoldásokat találtál. Bizakodva tekintesz a jövőbe, mert végre átlátod az életed célját és értelmét. Nem félsz többé a haláltól sem!

A teljes lelki békesség elérhető cél! Hihetetlennek hangzik talán, de a helyzeted nem reménytelen!

Az elégedett, kiegyensúlyozott életszemlélet és a teljes lelki béke mindennapi valóság lesz számodra. Végre megtapasztalhatod a körülményektől nem függő valódi boldogságot.

Neked szól, ha…

Régóta foglalkoztat, hogy mi lesz veled, a lelkeddel, ha a földi életed véget ér.

Kilátástalannak érzed a mindennapokat, de nincs kivel megosztanod a nehézségeket.

Keresed a lelki békédet.

Érzed, hogy valami hiányzik az életedből, de nem tudod pontosan megfogalmazni, hogy mi az.

A belső békéd hiánya az emberi kapcsolataidban is feszültséget, konfliktusokat szül.

Sokat gondolsz arra, mi lehet az élet értelme, miért vagy itt a világon. Vágysz rá, hogy megtaláld az életcélod.

Aggasztanak a nagyvilágban zajló történések, a jövővel kapcsolatos bizonytalanság.

Jó volna megbirkózni az eléd gördülő akadályokkal, és ellenállóbbá válni a változásokkal szemben.

Ha magadra ismertél, élj az ingyenes Lelki Béke Beszélgetéssel!

Más hasonló jellegű életvezetési tanácsadás havonta több tízezer forintba kerül, de ez a segítség teljesen díjmentesen lehet a tiéd.

Tedd meg az első lépést a lelki békesség felé!

Mit adhat neked az ingyenes Lelki Béke Beszélgetés?

Együtt feltárjuk annak okait, hogy jelenleg milyen elakadások vagy akadályok miatt nem tudod megtapasztalni a teljes lelki békességet.
Megvizsgáljuk, hogy mi hiányzik az életedből, ami elengedhetetlen lenne a belső békesség és a körülményektől nem függő boldogság megtapasztalásához.
Választ kapsz a téged foglalkoztató lelki természetű kérdésekre, legyen az akár az élet értelme vagy a lélek sorsa a halál után.
Személyre szabott megoldási tervet készítünk arra vonatkozóan, hogy hogyan indulhatsz el a teljes lelki békesség felé vezető úton.

Megváltozott életek

Ismerd meg azoknak a történetét, akiknek már megváltoztatta az életét a teljes lelki békesség megtalálása!

Keresztény családban nőttem fel. Ennek ellenére tizenéves koromban illetve húszas éveim elején még nagyban éltem az életem, Istenre nem sok figyelmet szentelve. Majdnem mindent kipróbáltam amit a fiatalok ebben a korban a "mának élve" ki szoktak. Vártam a hétvégét, a bulizás, mámoros állapotot stb. De nem volt kielégítő. Nem éreztem igazán jól magam tőle bármit is csináltam. Sőt, kifejezetten csalódott voltam, bántott is, hogy szüleimre szégyent hozok, illetve magamra is. Nem voltam igazán boldog, elégedett, céltalanul éltem. De mióta Isten az életemben van ezek a kényszeres vágyak, amik akkor voltak, a világ és annak dolgai iránti vágyódás megszűnt. ‭‭2 Korinthus‬ ‭5:17‬ „Azért ha valaki Krisztusban van, új teremtés az; a régiek elmúltak, ímé, újjá lett minden.” Én ezt megéltem. Mindennap megélem. ‭‭2Korinthus‬ ‭4:16‬ „Azért nem csüggedünk; sőt ha a mi külső emberünk megromol is, a belső mindazáltal napról-napra újul.” A problémák, amiken a bukott világunk és a saját tévedéseim miatt kell keresztül mennem, nem szűntek meg, viszont nagyobb békességgel és Istenebe vetett bizalommal az Ő segítségével harcolom ezeket a harcokat. Ha el is esek, Ő mindig (!) felsegít. Bízd életed Krisztusra!”‬‬‬‬‬
Séra Tamás
site menedzser
Egyetemista koromban sok minden aggasztott; ki vagyok igazán, mi a célom, milyen lesz a jövőm. Foglalkoztatott az a kérdés is, hogy létezik-e Isten, és hogy ő milyen. Választ kaptam erre a kérdésemre egy keresztény diákszervezeten keresztül, tőlük hallottam a kereszténység valódi üzenetét: hogy Jézus meghalt értem, bűnös emberért, és a benne való hit által kapcsolatom lehet Istennel, bűnbocsánatot és örök életet kapok. Hittem ennek az üzenetnek, és ez az új kapcsolat az életem minden területét megváltoztatta, értelmet és célt adott az életnek. Már nem kellett aggódnom, mert tudtam, hogyha Isten kezében van az életem és őt követem, akkor minden a helyére kerül. Ezt valóban meg is tapasztaltam és tanulok egyre jobban Istenben bízni.
Adriány Dalma
ügyfélszolgálati munkatárs
Kiskamaszként tértem meg. Az utam onnantól fogva a biztosan a Mennybe vezet. Így a „vajon mi rám a halál után?” kérdést nem kell sem lehasítanom, sem bizonytalan találgatásokkal megtöltenem. Istennek mindenre konkrét válasza van.
Jakus Réka
biztosítási kárügyintéző
Évekig volt bennem egy űzöttség, egy hiány, ami nem volt egyértelműen meghatározható számomra, de igyekeztem betölteni leginkább az emberi kapcsolatokon és a szórakozáson keresztül. Nem sikerült. Amikor személyes kapcsolatom lett Istennel, akkor értettem meg, hogy korábban a biztonság és az elfogadás vágya hajtott. Krisztusban egy stabil identitást kaptam (2 Korinthus 5:17-18): ez ad békességet és örömet.
Tóth Bernadett
szociális munkás

Szeretnéd te is megtalálni a teljes békességet?

Kivel fogsz beszélgetni?

Egy olyan lehetőséget kínálok neked, amit sehol máshol nem találsz meg az országban.

Gyermekkorom óta tudatosan készülök arra, hogy segítsek másoknak megtalálni a teljes lelki békességet. A természettudományos területen végzett tanulmányaim hozzájárultak a rendszerben gondolkodás és a problémamegoldó készség fejlődéséhez. Talán meglepően hangzik, de rájöttem, hogy ezt a tudást kiválóan lehet alkalmazni a lelki segítségnyújtásban. 

Ezután az Egyesült Államokban tanultam tovább, ahol a teológia területén mesterdiplomát szereztem és a képzés keretében lelkigondozói tanulmányokat is folytattam. A doktori képzést is elvégeztem az alkalmazott teológia egy olyan területén, ahol tudomásom szerint magyarok korábban soha nem szereztek doktori fokozatot. Disszertációmat arról írtam, hogy hogyan segíthetünk a Kelet-Közép-Európában élő embereknek megtalálni az utat a lelki béke felé a 21. században.

Azért képzem magam immár 28 éve a témában, hogy specialistává váljak. Mint ahogyan a gerincfájdalmakkal egy gerinc-specialistához fordulnál; én vagyok az a specialista, aki segít megtalálni a lelki békét és a jövővel kapcsolatos bizonyosságot.

Kiss Zoltán, lelkipásztor, férj és négy gyermek édesapja

Várom jelentkezésedet az ingyenes Lelki Béke Beszélgetésre, melyben egy 20-30 perces konzultáció keretében felfedezzük elakadásaidat, és együtt készítünk egy személyre szabott cselekvési tervet, ami által megtapasztalhatod a teljes lelki békességet. Bízom benne, hogy hamarosan találkozhatunk!

Érdemes minél előbb lefoglalni a helyed!

Lelkipásztorunknak minden hónapban csak korlátozott számú beszélgetésre van lehetősége. Biztosítsd be a helyed most!

Hogyan tudsz jelentkezni a Lelki Béke Beszélgetésre?

Töltsd ki az űrlapot!

A megadott telefonszámon lelkipásztorunk felkeres téged, és egyezteti veled a 20-30 perces beszélgetés időpontját.

Beszélgessünk!

Az egyeztetett időpontban lelkipásztorunk felhív. Erre az időre igyekezz olyan helyet választani, ahol nyugodtan tudsz beszélni, nem zavar semmilyen külső körülmény.

Hogyan tovább?

Ha hasznosnak találtad a beszélgetést, akár a továbbiakban egy személyre szabott megoldási tervet készítünk arra vonatkozóan, hogy hogyan indulhatsz el a teljes lelki békesség felé vezető úton.

Jelentkezz az ingyenes Lelki Béke Beszélgetésre!

Töltsd ki az űrlapot, és lelkipásztorunk a megadott számon időpontot egyeztet veled a beszélgetésre!

Adatkezelési hozzájárulás*

20-30 perc fókuszált beszélgetés és tanácsadás lelkipásztorunkkal a téged foglalkoztató kérdésekről

A telefonbeszélgetés minden kötelezettségtől mentes.

Kiss Zoltán, lelkipásztor